Testimoniale

„Va recomand cu incredere acest psihoterapeut! Iuliana este o persoana frumoasa si la suflet si la chip, cu un simtul al umorului bine dezvoltat. Pe parcursul sedintelor simti cum este atenta la nevoile tale si te ghideaza bland si ferm spre vindecarea celor mai profunde traume si gasirea puterii tale interioare. Cand vorbesti cu ea stii ca poti sa te deschizi in siguranta deoarece iti ofera un cadru de relaxare placut si te incurajeaza sa mergi mai departe si sa evoluezi ca om. Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si m-ai ajutat sa trec peste blocajele din mintea mea!”

Beatrice Olaru, Sotie, Mama si Asistent Medical, Iasi – Noiembrie 2018

„Vreau sa-ti fac acum o frumoasa recomandare asa cum meriti tu… ca sa aduci alinare si lumina sufletelor rătăcite… asa cum de multe ori ai facut cu mine. Continua sa faci ceea ce faci, caci o faci bine si cu daruire. Multumesc ca exiști si multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a dăruit ca prietena psihoterapeut.”

Gina Iftimie, Mama a 2 băieți, Șef Productie Companie Farmaceutică, Iasi – August 2018

„Doresc sa impartasesc si eu cateva idei, dar si recunostinta pentru terapia de care am avut parte prin intermediul Iuliei. Ca si persoana este un caracter deschis, iar ca psihoterapeut este o persoana care stie sa asculte, sa nu judece si sa ofere acea oaza de liniste si relaxare. Prin intermediul ei, am ajuns sa ma cunosc, sa ma contemplu si sa cunosc ceea ce este esential in viata. Deci ii multumesc pentru aceasta si pentru faptul ca mi-a ajutat limpezirii gandurilor, precum si noii experiente de viata sociala.”

Cezar S., Kinetoterapeut, Iasi – Martie 2017

„Sunt adeptul dezvoltarii personale de cativa ani si in aceasta perioada am aflat de NLP, un concept minunat care a ajutat milioane de persoane de pe tot globul. Cum noi suntem proprii decidenti asupra viitorului, NLP-ul iti ofera ustensilele pentru a face acei pasi mai mari pe care ii numim obstacole si ii gasim in calea noastra iar in mod inconstient ii ajutam si pe cei din jur.

In acest drum minunat am intalnit-o pe Iulia, o persoana superba, care prin intermediul articolelor, audiobook-urilor si discutiilor mi-a deschis ochii, m-a ascultat, mi-a oferit puncte de vedere la care nu am avut acces pana in acel moment. Solutii catre scopurile care mi le doream, le simteam si totusi nu inaintam. Cand discut cu Iulia simt cum este atenta la nevoile mele si reuseste sa imi indeparteze voalul de ceata dand gandurilor mele o directie catre acel sentiment de claritate, de bine.”

Iulian H., Inginer, Iasi – Aprilie 2016

„Ma bucur mult ca am cunoscut-o pe Iulia si ca se numara printre prietenele mele.  Este o persoana deosebita, comunicativa, sensibila, puternica si curajoasa. E o placere sa porti o conversatie cu ea, stie sa te asculte si sa-ti ofere un sprijin moral atunci cand este necesar. Ii place sa invete lucruri noi, are dorinta de a-si depasi propriile limite si de a-i ajuta pe cei din jur.”

Andreea B., Dr. Biolog, Görlitz – Germania, Februarie 2016

„Puterea de a provoca schimbarea in ceilalti are ca start propria schimbare si vine din cautarea perseverenta a raspunsurilor, din experimentarea adevarului lor si transformarea cotidianului in tot atatea momente de metamorfoza si descoperire. Iuliana convinge prin puterea exemplului si asumarea misiunii de a inmulti binele in vietile celor din jur. Delicatetea ei face ca relatiile pe care le dezvolta sa fie confortabile pentru celalalt si-ti da incredere ca te poti deschide, pentru ca ea va intui in ce coltisor din sufletul tau vrei sa aprinzi lumina.”

Violeta Popovici, Psiholog, Iasi – Decembrie 2015

„Există oameni care sunt multumiţi cu ceea ce sunt însă eu nu am fost mereu printre aceştia. În sinea mea persista impresia că toţi în afară de mine sunt fericiţi şi normali. Tocmai de aceea mereu am visat să duc o altfel de viaţă, una în care lucrurile să fie exact aşa cum vreau eu. Însă din păcate nu făceam decât să aştept utopia momentului potrivit.

Asta până acum vreo 3 ani când am avut plăcerea să o cunosc pe Iuliana, care prin entuziasmul cu care mi-a arătat soluţii noi la probleme vechi m-a motivat să fac paşi concreţi către viaţa care mi-o doream. De la ea am învăţat foarte multe lucruri simple dar deosebit de eficiente, lucruri legate de cum gândeşti, ce mănânci, cum te îmbraci, cum acţionezi în diferite situaţii etc. Rezultatul ? Cunoscuţii care în trecut mă treceau usor cu vederea, începeau ca prin farmec să mă trateze cu atenţie şi respect pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce fac făcându-mă astfel să fiu din ce în ce mai mulţumit de mine însumi. De aici nu pot să trag decât concluzia că în ceea ce priveşte dezvoltarea personală, Iulia ştie despre ce vorbeşte.

Pe lângă asta, în sedinţele de psihoterapie ale Iulianei nu am simţit niciodată vreun stres în a vorbi despre probleme delicate. Din contră, face tot posibilul ca să te simţi cât se poate de comfortabil folosind uneori muzică ambientală şi uleiuri parfumate, fapt care sincer să fiu nu l-am mai întâlnit nicăieri. Nu în ultimul rând, chiar dacă se află la o vârstă la care mulţi neglijează total acest lucru, ştiu că Iulia se află într-o perfecţionare profesională continuă atât prin documentare pe cont propriu cât şi prin participarea la cursuri de specialitate. Aceasta împreună cu rezultatele mele obţinute datorită ei, arată că Iulia este un psihoterapeut care are un real potenţial de a schimba vieţi.”

Ciprian A., fondator Hobbytronica – Învaţă electronică de unul singur ! – August 2015

„Acum 8 luni am avut primul atac de panica declansat de o problema de sanatate care am descoperit-o si care m-a speriat atat de tare incat viata mea s-a schimbat total. Am trecut prin clipe de cosmar care am crezut ca nu se vor mai termina vreodata si imi pierdusem speranta ca voi reusi sa depasesc acele momente. Tot de atunci am inceput sa ma informez ce sunt atacurile de panica si cautand tot felul de informatii am gasit si situl tau si mi-am facut curaj sa te contactez. Alaturi de tine am reusit putin cate putin sa depasesc acele stari si sa am speranta ca voi fi din ce in ce mai bine. Multumesc!”

Andreea O., Analist Credite, Iasi – Iulie 2015

“De mai mult timp sunt interesat de domeniul dezvoltarii personale. In tot acest timp am citit multe articole si carti de psihologie si dezvoltare personala. Consider ca situl NLP Concept este un instrument util pe parcursul cunoasterii si dezvoltarii tale personale, deoarece nu se rezuma la prezentarea teoretica a problematicii psihologiei dezvoltarii umane ci iti prezinta solutiile practice care te vor ajuta sa devii asa cum iti doresti. Multumesc NLP Concept si astept cu interes si alte articole.”

Ionut P., Inginer, Iasi – Mai 2015