Newsletter

Newsletter💝 Introdu-ti acum adresa de email mai jos in formular ca sa primesti GRATUIT materialul audio intitulat Sugestii de prosperitate, special creat pentru tine, in format mp3 in valoare de 59 lei.

❤️ Materialul audio cuprinde 75 de sugestii si afirmatii atent selectate pe care sa le asculti seara inainte de culcare, minim 30 de zile consecutiv, utilizand un set de casti.

❤️ Sugestiile sunt livrate in cadrul unei transe hipnotice usoare care iti programeaza subconstientul sa obtii gradul de prosperitate dorit.

∗ In calitate de abonat la newsletter primesti informatii despre ultimele articole, produse si oferte.

🌺

Devino prosper!

➡️ Muncesti din greu de multi ani si totusi rezultatele intarzie sa apara? Vrei sa devii independent financiar si oricat muncesti simti ca prosperitatea te ocoleste?

➡️ Acest lucru se intampla deoarece programele din subconstientul tau nu te sprijina si multe dintre ele chiar te saboteaza!

➡️ Ne traim viata 5% in mod constient si restul de 95% din mod subconstient conform programarilor din primii 7 ani de viata. Tocmai din acest motiv, oamenii saraci raman saraci iar oamenii bogati raman bogati.

➡️ Si totusi putem face ceva ca sa devenim prosperi sau suntem condamnati pentru toata viata? Vestea buna este DA, putem sa schimbam acest lucru!

🌺

Ce obtii daca asculti aceasta transa hipnotica cu sugestii de prosperitate?

✅ Ascultand periodic sugestiile de prosperitate nu faci altceva decat sa iti obisnuiesti mintea cu ideea de prosperitate si ca meriti sa ai bogatie din abundenta in toate domeniile vietii tale pentru ca tu esti un copil iubit al Universului infinit.

✅ Vei scapa de mentalitatea de saracie, ca nu esti suficient de bun sau ca nu meriti si iti vei da seama ca ai capacitatea de a crea bogatie nelimitata in viata ta.

✅ Iti vei rescrie convingerile negative legate de bani si prosperitate care te saboteaza sa obtii succesul dorit si iti vei crea noi retele neuronale de gandire pozitiva si creativa.

✅ Vei deveni deschis si receptiv sa vezi oportunitatile de dezvoltare si crestere materiala, personala, profesionala si spirituala care apar in drumul tau.

✅ Transa hipnotica iti va relaxa mintea constienta si va permite sugestiilor de prosperitate sa patrunda profund in mintea ta subconstienta si sa scoata la suprafata cele mai creative solutii la provocarile materiale si personale prin care treci.

✅ Vei permite prosperitatii si tuturor lucrurilor bune sa intre in viata ta si iti vei folosi in mod constructiv toate resursele pentru binele tau superior si al celor din jurul tau.

✅ Te vei simti confortabil cu faptul de a fi bogat si iti vei crea o mentalitate de om bogat care se bucura din plin de toate lucrurile bune pe care viata le are de oferit din abundenta.

🌺

Cum si de ce functioneaza acest material audio pe care ti-l ofer cu drag pentru a-ti crea o realitate prospera?

🎯 Exista doua moduri principale prin care ne putem programa eficient mintea subconstienta:

  • in timpul unei transe hipnotice cand frecventa undelor cerebrale scade de la starea beta la starea alfa sau theta (undele beta sunt asociate cu starea de constiinta normala din timpul zilei, starea de alerta, starea in care ne folosim logica si ratiunea, iar undele alfa si theta apar in starile de relaxare, imaginatie, hipnoza, meditatie, somn usor)
  • sau prin repetitie (de sunete, imagini sau senzatii).

Aceasta inregistrare audio oferita pe care o asculti seara inainte de culcare, mai multe zile consecutiv, este o tehnica extrem de puternica deoarece ia in considerare ambele forme de programare mentionate mai sus.

Despre autor

Iuliana Rotaru este fondatoarea proiectului NLP Concept din 2014, este Master Trainer NLP certificat la nivel national si european (ARONLP, EANLP), Hipnoterapeut Ericksonian (ARHTE, FRP), Specialist in Activitatea de Coaching, Consilier Dezvoltare Personala, Formator si Manager Proiect certificat la nivel national si european, PhD, avand la baza studii medicale si de psihologie. Mai multe detalii gasesti in pagina Despre mine.

∗ In calitate de abonat la newsletter primesti informatii despre ultimele articole, produse si oferte.