Contact

In momentul in care te-ai hotarat ca doresti sa lucram impreuna in cadrul sedintelor individuale de terapie, coaching sau consiliere, te invit sa ma contactezi completand formularul de mai jos.

In formular imi poti scrie cateva lucruri despre tine si imi poti face o scurta descriere a situatiei cu care te confrunti. Dupa ce primesc mesajul tau, iti voi trimite un email in care iti voi spune cand te pot programa.

Pentru programari sedinte individuale la locatia din Iasi (langa Palas Mall), ma poti contacta telefonic la 0743/069836 (WhatsApp, sms) sau imi poti scrie la adresa de email contact@ nlpconcept.ro. 

Sedintele online sunt potrivite pentru tine atunci cand distanta geografica ne desparte, atunci cand iti este dificil sa alegi un terapeut, sa te programezi si sa te deplasezi la locatia acestuia. Sau poate ca preferi sa te afli in confortul casei tale; sau poate doar te simti intimidat de ideia de a discuta fata in fata. Sedintele online se tin doar in limita locurilor disponibile si a unei programari stabilite in prealabil.

Te invit cu drag sa ma contactezi ca sa lucram impreuna pentru a-ti descoperi adevaratul potential interior si sa devii stapanul propriei tale vieti.

Cu incredere in resursele tale interioare,

Iuliana Rotaru